Jste zde

Upgrade webu

V posledním týdnu jsem dělal různé drobné i nedrobné změny na tomto webu, především větší upgrade redakčního systému (Drupal 6 -> Drupal 7). Omlouvám se, pokud jste postřehli nějaké problémy v průběhu, případně vám dorazily nějaké e-maily z testování.


drupal

Web se změnil hlavně uvnitř, přesto si můžete všimnout různých drobných detailů. Ale hlavně teď web běží na redakčním systému, který bude podporován několik příštích let.

Jedna z mála nových funkcí je nový kalendář (viz Nejbližší události v menu), který je možné pomocí ICS připojit do vašich kalendářů v Thunderbirdu, Outlooku, Google kalendáři, různých mobilních zařízeních apod. Pokud něco z toho už používáte, můžete si přidat tento zdroj a budete mít vždy přehled o blížící se akci. Akce se do kalendáře na tomto webu dostanou jednoduše - vytvořením nové události. Což může kterýkoliv vedoucí.

Povolil jsem také komentování pro anonymní uživatele bez přihlášení (pouze s jednoduchou identifikací myslícího člověka Mrk). Třeba to některé návštěvníky bude více motivovat k psaní příspěvků.

Pokud narazíte na nějaký problém nebo vás napadne zlepšovák, neváhejte a napište, nejlépe do fóra vyhrazeného pro tento web.